מעורב ירושלמי עם טחינה וסילאן

מתכון של ארז קומרובסקי: "הגרסה שלי למאכל הרחוב שמוסיף קורת רוח רבה לחלקי הפנים. מה שכן, לא בכל מקום ניתן כיום להשיג טחולי עוף, גם לא באיטליזים. מי שמחפש אותם ונמצא מחוץ לגבולות ירושלים (או דרום תל אביב) – רצוי שיצלצל לאיטליז לבדוק מראש אם אכן מחזיקים בטחול עוף טרי".

צלי קורקבנים (מתכון של רותי קינן)

שימו לב:   הקורקבנים שזמינים בשוק עוברים המלחה למטרות כשרות והם מלוחים מאוד. לכן אין לוותר על שלב ההרתחה הראשון, בהרבה מים, שפוטר אותם מחלק מהמליחות.