אלו הכנפיים הכי טעימים שאכלנו לאחרונה ואין מצב שישימו לב שהם אפויים ולא מטוגנים בשמן. תהנו ושיהיה לכם בתיאבון!
המרכיבים:
1 ק''ג כנפיים
1 כף מיונז
2 כפות צ'ילי מתוק
1 כף פפריקה
½ כפית כמון
½ כפית פלפל אנגלי טחון
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
1 כוס קמח
2 ביצים טרופות
1 כוס פירורי לחם עם 2 כפות שומשום
אופן ההכנה:
- מכניסים את הכנפיים לסיר עם מים רותחים למשך 10 דקות. לאחר מכן חוצים את הכנפיים לחצי
- בקערה מערבבים את מצרכי המרינדה ומכניסים פנימה את הכנפיים
- מחממים תנור ל190 מעלות
- טובלים את הכנפיים בקמח, לאחר מכן בביצה ובסוף בפירורי הלחם. מניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מזלפים מעט שמן זית על הכנפיים ומכניסים אותם לתנור ל20 דקות. לאחר מכן הופכים אותם וממשיכים לאפות לעוד 15 דקות
*מומלץ להגיש לצד רוטב צ'ילי מתוק.
שתף מתכון