לא תאמינו כמה קל להכין את מניפות הירקות יחד עם הפרגיות האלה. והתיבול? מנצח! תהנו ממנה קלה להכנה, טעימה ומרשימה כל כך.
המרכיבים:
5 פרגיות של מילועוף
3 תפוחי אדמה פרוסים
2 בטטות פרוסות
2 בצל סגול פרוס יותר עבה
2 עגבניות פרוסות
תימין
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
1 כף גדושה פפריקה
½ כף פפריקה מעושנת
צ׳ילי גרוס
½ כפית כמון
¼ כפית כורכום
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל180 מעלות
- לוקחים תבנית עגולה ומתחילים להניח בצורה של מניפה פרוסה של תפוח אדמה, בטטה, בצל, עגבנייה וחוזרים על הסדר עד שנגמר המקום
- במרכז התבנית מניחים את הפרגיות
- בקערה מערבבים את מצרכי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד. מברישים בעזרת מברשת את הירקות והפרגיות ברוטב
- מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור למשך שעה וחצי עד לריכוך של תפוחי האדמה והבטטה. בעשר דקות האחרונות של האפייה מסירים את
- המכסה כדי שהירקות והפרגיות יקבלו צבע יפה יותר. מוציאים ובתאבון!
שתף מתכון
