מתכונים: מניפות של פרגיות עם תפוח אדמה ובטטה

מניפות של פרגיות עם תפוח אדמה ובטטה

לא תאמינו כמה קל להכין את מניפות הירקות יחד עם הפרגיות האלה. והתיבול? מנצח! תהנו ממנה קלה להכנה, טעימה ומרשימה כל כך.

המרכיבים:
5 פרגיות של מילועוף
3 תפוחי אדמה פרוסים
2 בטטות פרוסות
2 בצל סגול פרוס יותר עבה
2 עגבניות פרוסות
תימין
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
1 כף גדושה פפריקה
½ כף פפריקה מעושנת
צ׳ילי גרוס
½ כפית כמון
¼ כפית כורכום
אופן ההכנה:
  1. מחממים תנור ל180 מעלות
  2. לוקחים תבנית עגולה ומתחילים להניח בצורה של מניפה פרוסה של תפוח אדמה, בטטה, בצל, עגבנייה וחוזרים על הסדר עד שנגמר המקום
  3. במרכז התבנית מניחים את הפרגיות
  4. בקערה מערבבים את מצרכי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד. מברישים בעזרת מברשת את הירקות והפרגיות ברוטב
  5. מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור למשך שעה וחצי עד לריכוך של תפוחי האדמה והבטטה. בעשר דקות האחרונות של האפייה מסירים את
  6. המכסה כדי שהירקות והפרגיות יקבלו צבע יפה יותר. מוציאים ובתאבון!
שתף מתכון

מתכונים נוספים שאתם עשויים לאהוב

חלה שניצל

חלה שניצל

שוקי עוף בלימון

שוקי עוף בלימון

טורטייה שניצל

טורטייה שניצל

סלט עוף אסייתי

סלט עוף אסייתי

רצועות חזה עוף עם בצל ופטריות

רצועות חזה עוף עם בצל ופטריות

פרגיות וירקות ברוטב ממכר

פרגיות וירקות ברוטב ממכר