קבלו מתכון לסלט עוף אסייתי – קל, חגיגי וממש טעים!
המרכיבים:
200 גרם חזה עוף פרוס לקוביות בינוניות
למרינדה: 3 כפות סויה
2 כפות טריאקי
1 שן שום כתוש
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
לרוטב: 1 כף דבש
½ כפית שמן שומשום
2 כפות סויה
½ כפית ג'ינג'ר מגורר
½ כפית פלפל שחור גרוס
½ לימון ליים
לסלט: ½ כרוב סגול פרוס דק
2 גזרים פרוסים דק לגפרורים
2 גבעולי בצל ירוק פרוסים
חצי צרור כוסברה קצוץ
חצי כוס גרגירים מרימון
1 כף שומשום שחור
אופן ההכנה:
אופן הכנה:
1. בקערה שמים את קוביות העוף ומערבבים אותו יחד עם מצרכי המרינדה.
- על מחבת חמה צורבים את קוביות חזה העוף משני הצדדים עד שהן מבושלות.
- בקערה גדולה מניחים את כל הירקות לסלט ובקערה נפרדת מערבבים את מצרכי הרוטב. מוזגים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
- מניחים את חזה העוף על הסלט המתובל ובתיאבון.
שתף מתכון
