כמה שאנחנו אוהבים מתכוני עוף בשקיות קוקי, הן דואגות לא לייבש את העוף ולעזור לו להישאר עסיסי וטעים בטירוף. מתכון מדהים תתכוננו להתמכר.
המרכיבים:
1 קילו כנפיים חצויות
1 כוס קמח תופח\קורנפלור
1/4 כף פפריקה
קורט פלפל צ׳ילי יבש גרוס
1/4 כף מלח
קורט פלפל שחור טחון
3-4 כפות סויה
3-4 כפות צ'ילי מתוק
1/2 כף סילאן
צילי חריף יבש גרוס
½ כף סילאן
כף יין אדום/לבן
טיפה של שמן שומשום
קישוט: 1 גבעול בצל ירוק
אופן ההכנה:
- בסיר עם מים רותחים חולטים את הכנפיים למשך 10 דק. מסננים את הכנפיים ממי הבישול
- בקערה שמים קמח תופח יחד עם פפריקה, מלח, פלפל שחור וקצת צילי חריף יבש גרוס. עוטפים את הכנפיים בתערובת ומסדרים אותם על נייר אפייה.
- מכניסים את הכנפיים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל20 דקות והופכים את הכנפיים לחריכה גם מהצד השני לעוד 10 דקות נוספות.
- במחבת מכינים את הרוטב- שמים את מרכיבי הרוטב במחבת וכשהרוטב מבעבע להוסיף פנימה את הכנפיים שיספגו את הרוטב.
- מניחים את חזה העוף המצופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים מעל שמן זית
- מצלחתים ומגישים מעל בצל ירוק פרוס\עירית קצוצה. בתאבון!
שתף מתכון
