קבלו מתכון קל וטעים לפופקורן עוף שאי אפשר להפסיק לזלול. תהנו ושיהיה לכם בתאבון!
המרכיבים:
½ קילו חזה עוף חתוך לקוביות
שמן לטיגון
1 ביצה
½ כוס קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
¼ כוס מים\סודה
½ כפית מלח
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
1 כף מיונז
3 כפות סויה
3 כפות טריאקי
3 כפות צ'ילי
2 כפות מים
1 שן שום כתושה
1 פרוסה של גינג'ר מגורר
אופן ההכנה:
- פורסים את חזה העוף לקוביות בגודל של שני סנטימטרים
- בקערה מערבבים את מצרכי הבלילה עד לקבלת תערובת חלקה
- מכניסים את קוביות חזה העוף לבלילה ומצפים את העוף
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את קוביות חזה העוף המצופות כשתי דקות מכל צד
- במחבת נפרדת מערבבים את מצרכי הרוטב וכשהרוטב מבעבע מוסיפים את קוביות חזה העוף המטוגנות ומערבבים עד לאיחוד
- מפזרים בצל ירוק, שומשום וצ'ילי אדום ומגישים. בתאבון!
שתף מתכון