זה כנראה הולך להיות הרוטב החדש והממכר שלכם. כך תוכלו לצפות את הפרגיות ולהפוך אותן לעסיסיות וטעימות הרבה יותר. בתאבון!
המרכיבים:
4-5 פרגיות
2 בצלים סגולים פרוסים לרבעים
3 תפוחי אדמה פרוסים לסירות
1 בטטה\דלעת פרוסה לסירות
10 עגבניות שרי
3 שיני שום פרוסות
טימין
1 כף מיונז
1 כף רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
½ כפית פפריקה מעושנת
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
2 כפות שמן זית
1 כף סילאן
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל190 מעלות
- מניחים את כל המצרכים בסיר רוסטר או בכל סיר או תבנית שנכנסים לתנור
- בקערה נפרדת מערבבים את מצרכי הרוטב עד לקבלת תערובת סמיכה ואחידה
- מוזגים את הרוטב ומערבבים עד שהרוטב מצפה את הירקות והפרגיות
- מכסים במכסה ומכניסים לתנור לשעה עד לריכוך של הירקות. ובתאבון!
שתף מתכון