קריספי צ׳יקן ברוטב אסיאתי
כמה קל וממכר המתכון הזה- קריספי צ׳יקן ברוטב אסיאתי משגע, טובלים את חזה העוף בביצה, פירורי לחם,
אופים בתנור, מכינים רוטב אסיאתי ויש לכם מנה מנצחת
תהנו!
המרכיבים:
4 חזה עוף
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
2 ביצים טרופות
2 כוסות פירורי לחם\פנקו
3 כפות שמן זית
¼ כוס צ׳ילי מתוק
3 כפות סויה
טיפה של שמן שומשום
½ כף סילאן
1 שום כתוש
2 פרוסות ג׳ינג׳ר מגורד
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל180 מעלות
- פורסים את חזה העוף לאורך לפרוסות בגודל שאוהבים (המלצה שלנו ל3-4 פרוסות)
- מערבבים את התבלינים יחד עם העוף
- טובלים כל פרוסה בקערה עם הביצים הטרופות ולאחר מכן בקערה עם פירורי הלחם (ממש כמו שמכינים שניצל)
- מניחים את חזה העוף המצופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים מעל שמן זית
- מכניסים לתנור ל20-25 דקות עד להזהבה ומוציאים
- מכינים את הרוטב: בקערה מערבבים את מרכיבי הרוטב עד לאיחוד
- מוזגים את הרוטב מעל הקריספי צ׳יקן שהכנו ונהנים מהחיים
בתאבון!
שתף מתכון
