הגיע הזמן לשדרג את ארוחת הצהרים שלנו במנת עוף משודרגת וטעימה בטירוף: רצועות חזה עוף עם בצל ופטריות.
המרכיבים:
גרם רצועות 500 חזה עוף
3 בצלים פרוסים לעיגולים
סלסלת פטריות פרוסות
2 כפות סילאן
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
½ כפית פלפל אנגלי טחון
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
- בסיר עם 2 כפות שמן זית מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב היטב, לאחר מכן מוסיפים את פרוסות הפטריות והמשיכו לבשל עד שגם הן מתרככות
- מכניסים לסיר את רצועות חזה העוף וצורבים אותם מעט
- מוסיפים את שאר המצרכים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ30 דקות. טועמים, מתקנים טעמים במידת הצורך ובתאבון
*מומלץ להגיש לצד אורז לבן
שתף מתכון