מנה שהיא ואוו, הכל קורה בסיר אחד, בלי ללכלך כלים ובלי לעבוד קשה, תוך 10 דקות הכנה יש לכם ארוחה מדהימה וטעימה בטירוף. בתאבון!
המרכיבים:
5 שוקיים ויריכיים של מילועוף
3 כפות שמן
חבילת ניוקי של חצי קילו
2 בצלים גדולים פרוסים לחצאי עיגול
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית גדושה מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית צ׳ילי גרוס
½ כפית פלפל אנגלי
½ כפית אורגנו
2וחצי כוסות מים
אופן ההכנה:
- בסיר שמים 3 כפות שמן ומניחים את העופות על העור, צורבים כשתי דקות עד להזהבה ומוציאים את העופות לצלחת בצד, תכף נשתמש בהם שוב
- באותו הסיר יחד עם השמן שהעוף הגיר נטגן את הבצלים שלנו עד לקרמול (נוסיף ¼ כוס מים לסיר עם הבצל להוצאת משקעים שבתחתית)
- לאחר שהבצלים מקורמלים היטב נחזיר את העופות, נוסיף את שאר המרכיבים ונערבב. נכסה במכסה וננמיך את האש ללהבה נמוכה. נבשל כשעה, מידי פעם נערבב כדי לוודא שהניוקי לא נדבק לתחתית. בתאבון!
שתף מתכון