מתכונים: שוקי עוף ביין לבן ושום בסגנון ספרדי

שוקי עוף ביין לבן ושום בסגנון ספרדי

מגישים עם פירה, פולנטה, אורז לבן, או כל תוספת העולה על רוחכם

המרכיבים:
8 שוקי עוף
10 שיני שום כתושות
4 כפות שמן זית
1 כוס יין לבן יבש
1/2 ענף רוזמרין
אופן ההכנה:
  1. מחממים את השמן במחבת גדולה על אש נמוכה כ-3 דקות.
  2. מתבלים את השוקיים ומטגנים 15-20 דקות במחבת, מקפידים שהאש תהיה קטנה ככל הניתן.
  3. מתבלים את השוקיים ומטגנים 15-20 דקות במחבת, מקפידים שהאש תהיה קטנה ככל הניתן.
  4. מוסיפים את השום ומערבבים כ-15 שניות. מוסיפים את היין הלבן, מגבירים את האש ומביאים לרתיחה.
  5. מכסים את המחבת, מבשלים כ-20 דקות נוספות, עד שהבשר מתרכך.
שתף מתכון

מתכונים נוספים שאתם עשויים לאהוב

חלה שניצל

חלה שניצל

שוקי עוף בלימון

שוקי עוף בלימון

טורטייה שניצל

טורטייה שניצל

סלט עוף אסייתי

סלט עוף אסייתי

רצועות חזה עוף עם בצל ופטריות

רצועות חזה עוף עם בצל ופטריות

פרגיות וירקות ברוטב ממכר

פרגיות וירקות ברוטב ממכר