מגישים עם פירה, פולנטה, אורז לבן, או כל תוספת העולה על רוחכם
המרכיבים:
8 שוקי עוף
10 שיני שום כתושות
4 כפות שמן זית
1 כוס יין לבן יבש
1/2 ענף רוזמרין
אופן ההכנה:
- מחממים את השמן במחבת גדולה על אש נמוכה כ-3 דקות.
- מתבלים את השוקיים ומטגנים 15-20 דקות במחבת, מקפידים שהאש תהיה קטנה ככל הניתן.
- מתבלים את השוקיים ומטגנים 15-20 דקות במחבת, מקפידים שהאש תהיה קטנה ככל הניתן.
- מוסיפים את השום ומערבבים כ-15 שניות. מוסיפים את היין הלבן, מגבירים את האש ומביאים לרתיחה.
- מכסים את המחבת, מבשלים כ-20 דקות נוספות, עד שהבשר מתרכך.
שתף מתכון