מתכונים: שוקי עוף ביין לבן ושום בסגנון ספרדי

שוקי עוף ביין לבן ושום בסגנון ספרדי

מגישים עם פירה, פולנטה, אורז לבן, או כל תוספת העולה על רוחכם

המרכיבים:

8 שוקי עוף
10 שיני שום כתושות
4 כפות שמן זית
1 כוס יין לבן יבש
1/2 ענף רוזמרין

אופן ההכנה:

מחממים את השמן במחבת גדולה על אש נמוכה כ-3 דקות.
מתבלים את השוקיים ומטגנים 15-20 דקות במחבת, מקפידים שהאש תהיה קטנה ככל הניתן.
מתבלים את השוקיים ומטגנים 15-20 דקות במחבת, מקפידים שהאש תהיה קטנה ככל הניתן.
מוסיפים את השום ומערבבים כ-15 שניות. מוסיפים את היין הלבן, מגבירים את האש ומביאים לרתיחה.
מכסים את המחבת, מבשלים כ-20 דקות נוספות, עד שהבשר מתרכך.

שתף מתכון

מתכונים נוספים שאתם עשויים לאהוב

שוקי עוף ביין לבן ושום בסגנון ספרדי

מעורב ירושלמי עם טחינה וסילאן

צלי קורקבנים (מתכון של רותי קינן)

תבשיל כרעי עוף בנוסח ביריאני

ג'מבונט עוף במילוי פרובנסיאלי

שוקי עוף ביין לבן ושום בסגנון ספרדי