מתכון לשניצל ענק כמו של המסעדות רק לבד בבית, הטכניקה פשוטה ויש לכם שניצל ענק, מרשים והכי חשוב טעים! תהנו
המרכיבים:
2 חזה עוף
1 כוס קמח
3 ביצים
1 כוס מים
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
פפריקה מעושנת כפית
פפריקה מתוקה כף
שמן עמוק
אופן ההכנה:
- פותחים את חזה העוף כך שיהיה ענק (אפשר לבקש גם מהקצב לעשות לכם את זה), בעזרת סכין חורצים לרוחב עד האמצע ושוב בשני החצאים, ממש כמו בסרטון.
- מניחים את השניצל בין 2 ניירות אפייה ובעזרת פטיש\קרש חיתוך דופקים את השניצל עד שהוא נהיה בעובי שאתם אוהבים.
- מוסיפים את העדשים שהושרו, אורז, פטרוזיליה ותבלינים ומערבבים
- מערבבים את מצרכי הקערה הראשונה וטובלים בפנים את חזה העוף.
- מעבירים לקערה הרחבה השניה שיש בה פירורי לחם ומכסים את השניצל בפירורי הלחם.
- מחממים מחבת ענקית בשמן עמוק ומטגנים משני הצדדים את השניצל.
*ממליצים להגיש עם מיונז, קטשופ וחמוצים. בתאבון!
שתף מתכון
