מתכונים: שוקי עוף בלימון

שוקי עוף בלימון

מחפשים מתכון לעוף חגיגי? הנה עוף בלימון ועשבי תיבול שמכינים בחמש דקות והוא הכי מרשים וטעים שיש. בתיאבון!

 

 

המרכיבים:
6 שוקי עוף
חצי כוס מיץ לימון סחוט
רבע כוס דבש
מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
ראש שום חצוי ל2
צרור כוסברה קצוץ גס
בצל גדול פרוס לטבעות
1 לימון פרוס
אופן ההכנה:

אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל190 מעלות. 

  1. מניחים על תבנית את שוקי העוף ומעל מפזרים בחופשיות את שאר המצרכים. 
  2. עוטפים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור למשך שעה-שעה ורבע עד שהעוף מתרכך. לאחר מכן מורידים את נייר האלומיניום ומשאירים לעוד רבע שעה עד שהעוף מזהיב ומקבל צבע יפה.

    *מומלץ להגיש על אורז. בתיאבון!
שתף מתכון

מתכונים נוספים שאתם עשויים לאהוב

חלה שניצל

חלה שניצל

שוקי עוף בלימון

שוקי עוף בלימון

טורטייה שניצל

טורטייה שניצל

סלט עוף אסייתי

סלט עוף אסייתי

רצועות חזה עוף עם בצל ופטריות

רצועות חזה עוף עם בצל ופטריות

פרגיות וירקות ברוטב ממכר

פרגיות וירקות ברוטב ממכר