מחפשים מתכון לעוף חגיגי? הנה עוף בלימון ועשבי תיבול שמכינים בחמש דקות והוא הכי מרשים וטעים שיש. בתיאבון!
המרכיבים:
6 שוקי עוף
חצי כוס מיץ לימון סחוט
רבע כוס דבש
מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
ראש שום חצוי ל2
צרור כוסברה קצוץ גס
בצל גדול פרוס לטבעות
1 לימון פרוס
אופן ההכנה:
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל190 מעלות.
- מניחים על תבנית את שוקי העוף ומעל מפזרים בחופשיות את שאר המצרכים.
- עוטפים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור למשך שעה-שעה ורבע עד שהעוף מתרכך. לאחר מכן מורידים את נייר האלומיניום ומשאירים לעוד רבע שעה עד שהעוף מזהיב ומקבל צבע יפה.
*מומלץ להגיש על אורז. בתיאבון!
שתף מתכון
